Servei de Live Streaming​

Oferim serveis d’streaming per a esdeveniments culturals, tant per al sector públic com pel sector privat.

Som especialistes en realitzacions en directe de concerts, espectacles de dansa, teatre, tant a escenaris convencionals (interior o exterior), com a espais singulars com rues o d’altres espectacles itinerants.

Analitzem la programació artística per a transmetre una realització fidel a la singularitat de la proposta escènica.

De la mateixa manera, transmetem per a congresos i presentacions, a qualsevol localització com auditoris, museus, centres culturals, entre d’altres.

Què ens fa diferents d'altres streamings?

El nostre treball previ amb el client ens permet conèixer les necessitats específiques de la retransmisió i oferir la millor qualitat professional, no només en la part tècnica sinó també en la conceptual i així garantir l’èxit de l’esdeveniment.

Suport i millora la difusió previa a l'esdeveniment

Proposem continguts audiovisuals per a la comunicación de l’esdeveniment mitjançant les xarxes socials.

Elaboració de l'escaleta de l'esdeveniment

L’escaleta és una eina básica. L’elaboració d’una escaleta precisa, conjuntament amb el client, facilitarà l’èxit de l’esdeveniment i la seva transmissió.

Gráfica i identitat corporativa

Generem totes les rotulacions a partir de la gràfica del client, assessorant i proposant formats i composicions de pla a la mescla final. Igualement generem animacions, mothion graphics, 3D, dels components gràfics.

Pots inserir el teu contingut al streaming

Afegim el teu contingut durant la realització en el moment desitjat. Documents PDF, fotografíes, vídeos, etc. poden ser inserits a demanda. Sempre millor treballat previament a l’escaleta.

Passi tècnic previ a l'esdeveniment

Colaborem amb el/s tècnic/s de sala per a aconseguir la millor il•luminació i la millor mescla de so que ens puguin entregar.

Enregistrament audiovisual

Gravem tot el vídeo i l’àudio per a després editar els productes que el client consideri necessaris per a la seva comunicació posterior. Editem nuggets de vídeo per a xarxes socials.

Anàlisi post i auditoria

Una vegada realitzat i transmès l’esdeveniment, oferim sense cost una avaluació del resultat, amb consells per a properes transmissions. Realitzem auditoria del streaming, amb l’anàlisi del comportament dels usuaris i d’altres variables properes al marketing on line.

Como ho fem?

Elecció de càmeres i microfonia

Proposem el número òptim i tipus de càmeres, operadors i tècnics, adaptant-nos al perfil de l’esdeveniment i pressupost del client final.

Edició del senyal

A partir del tipus i número de càmeres propostes i de les condicions tècniques de la sala, decidim des d’on i com realizar tècnicament l’edició i la transmissió.

Oferim connexió a la xarxa

En cas de que la sala no reuneixi les condicions mínimes requerides per a una transmissió estable i de qualitat, oferim la gestió tècnica amb l’empresa proveïdora d’internet.

A quina plataforma vols transmetre?

Transmetem a qualsevol plataform. No és complicat! Creem i generem les teves xarxes socials i/o les preparem per a transmetre en directe. En cas d’administracions públiques on aquestes estan centralitzades, gestionem l’administració dels permisos amb el responsable del departament de continguts digitals.