Servei de Live Streaming​

Oferim serveis d’streaming per a esdeveniments culturals, tant per al sector públic com pel sector privat.

Som especialistes en realitzacions en directe de concerts, espectacles de dansa y teatre, tant a escenaris convencionals (interior o exterior), com a espais singulars com rues o d’altres espectacles itinerants.

Analitzem la programació artística per a transmetre una realització fidel a la singularitat de la proposta escènica.

De la mateixa manera, transmetem per a congresos i presentacions, a qualsevol localització com auditoris, museus o centres culturals.

Què ens fa diferents d'altres streamings?

El nostre treball previ amb el client ens permet conèixer les necessitats específiques de la retransmisió i oferir la millor qualitat professional, no només en la part tècnica sinó també en la conceptual i així garantir l’èxit de l’esdeveniment.

Suport previ a l'esdeveniment

Proposem continguts audiovisuals per a la comunicació i anunci de l’esdeveniment a les xarxes socials o medis de comunicació.

Elaboració de l'escaleta

L’elaboració d’una escaleta precisa, conjuntament amb el client, facilitarà l’èxit de l’esdeveniment i la seva transmissió.

Gràfica i identitat corporativa

Generem totes les rotulacions a partir de la gràfica del client, assessorant i proposant formats tipus motion graphics i/o 3D.

Insercions multimèdia

Afegim el teu contingut multimèdia durant la realització en el moment desitjat, ja siguin fotografies, vídeos o altres formats audiovisuals.

Passi tècnic previ

Col·laborem amb els tècnics de sala per aconseguir la millor il·luminació i la millor mescla de so que ens puguin entregar abans de l’esdeveniment.

Gravació de l'esdeveniment

A banda de gravar la realització en directe, també gravem el material de cada càmera per després poder editar un vídeo resum del esdeveniment.

Anàlisi i conclusions

Analitzem el comportament dels usuaris i d’altres variables properes al marketing on line amb la fi de millorar les properes edicions.

És molt important per a nosaltres conèixer bé les necessitats del client, i per això, analitzem prèviament les condicions tècniques de l'escenari, set de rodatge o localització per saber quins són els requisits mínims necessaris per a una òptima emissió de l'esdeveniment.

Como ho fem?

Elecció d'equips

Proposem el número òptim de càmeres i de quin tipus, també la microfonia, operadors i tècnics, adaptant-nos al perfil de l’esdeveniment i al pressupost del client.

Edició del senyal

A partir del tipus i número de càmeres propostes i de les condicions tècniques de la sala, decidim des d’on i com realizar tècnicament l’edició i la transmissió.

Connexió a la xarxa

En cas de que la sala no reuneixi les condicions mínimes requerides per a una transmissió estable i de qualitat, oferim la gestió tècnica amb l’empresa proveïdora d’internet.

A on vols transmetre?

Creem i generem les teves xarxes socials i les preparem per l’streaming, o gestionem l’administració amb el responsable del departament de continguts digitals.

Realitzem en streaming
esdeveniments culturals

Tel. 616 743 943

Trav. de Gràcia, 415

08025 Barcelona

TOP